Poštovani članovi 5+ kluba,

žao nam je što ste propustili predavanje uživo. Ovdje možete pogledati snimke svih predavanja koja su održana na Akademiji znanja.

Vaš 5+ klub

O predavanju:

Vještine javnog nastupa pridonose i samopouzdanju učitelja što rezultira pozitivnim iskustvom i zadovoljstvom u obrazovnom radu. Stoga ulaganje u razvoj tih vještina ne samo što unapređuje kvalitetu nastave već i pridonosi općem uspjehu obrazovne zajednice. Svrha je osnažiti vas u upravljanju cjelokupnim javnim nastupom, posebno u segmentu poticanja publike na sudjelovanje.

O predavačici:

Ana Šimunović međunarodno je certificirana komunikacijska i leadership-savjetnica i edukatorica te autorica metode Konverzacijska agilnost.

Ujedno je međunarodno certificirani Conversational Intelligence Coach, jedini je certificirani trener za Situational Leadership II u Hrvatskoj te certificirani SDI edukator. Ima i titulu MCIPR (Member of the Chartered Institute of Public Relations), kao i onu Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Završila je studij sociologije i engleskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, kao i MBA iz odnosa s javnošću u Londonu.