O NAMA


AKADEMIJA ZNANJA

Akademija znanja certificirani je napredni program usavršavanja ekskluzivno namijenjen članovima 5+ kluba. U njegovu je središtu poticanje izvrsnosti u samom prijenosu znanja, a kao predavače dovodi vodeće regionalne stručnjake.

Razvojni program pruža najnovija znanja u segmentu komunikacijskih i interpersonalnih vještina, kreativnosti, inovativnosti i menadžmenta te u njihovoj pragmatičnoj implementaciji potičući ujedno izvrsnost i kreativnost u obrazovanju.

Program Akademija znanja nastao je na temelju procijenjenih potreba učitelja i nastavnika te sustavnim praćenjem promjena u odgojno-obrazovnom sustavu. Ciljevi programa su pružanje dodatne podrške profesionalnom razvoju i kompetencijama učitelja, stručnih suradnika i nastavnika radi unapređenja kvalitete nastave i uspješnijeg ostvarivanja ishoda učenja te njegovo institucionalno priznavanje. Program Akademija znanja provodit će se u suradnji s Institutom za inovacije, Institutom za globalizaciju i interkulturalno učenje i Učiteljskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu.

 

5+ KLUB

5+ klub jedinstven je i poseban klub Školske knjige za učitelje koji se koriste svim našim udžbenicima. Svi članovi 5+ kluba imaju ekskluzivan pristup posebnim dodatnim pogodnostima i podršci tijekom cijele godine. Uz mnogobrojne tiskane i digitalne materijale, priručnike i didaktički pribor koji je na raspolaganju članovima kluba lakše je pripremanje i izvođenje nastave.

 

Misija 5+ kluba je zajednički graditi sustav učenja za budućnost i promicati izvrsnost u obrazovanju.

 

ŠKOLSKA KNJIGA

Školska knjiga vodeći je hrvatski izdavač s neprekinutom tradicijom od sedam desetljeća, a osim temeljne, izdavačke djelatnosti, svoju viziju u idućem razdoblju usmjerava prema stručnoj i profesionalnoj podršci učiteljima i nastavnicima.