Poštovani članovi 5+ kluba,

žao nam je što ste propustili predavanje uživo. Ovdje možete pogledati snimke svih predavanja koja su održana na Akademiji znanja.

Vaš 5+ klub

O predavanju:

Dizajn vizualnih komunikacija ima ključnu ulogu u vođenju jasne, učinkovite i osjetilno ugodne komunikacije. Njegova je primarna funkcija da unaprijedi i oplemeni razumijevanje poruka i informacija, a kako bi to bilo uspješno, treba ga temeljiti na određenim načelima. Zaključno predavanje dat će uvod u načela dizajna u kontekstu organizacije vizualnih i verbalnih informacija koje će polaznici lako primijeniti u izradi edukacijskih i prezentacijskih materijala u tiskanom ili digitalnom obliku.

O predavaču:

 Feđa Vukić redoviti je profesor u trajnom zvanju na Studiju dizajna na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Doktorirao je u području teorije dizajna na Sveučilištu u Ljubljani. Stipendist je The Wolfsonian Foundation/Florida International University 1995. Objavio je više izvornih znanstvenih članaka u hrvatskoj i stranoj periodici te desetak knjiga s temom moderne arhitekture, dizajna i vizualnih komunikacija. Autor je sveučilišnog udžbenika Teorija i povijest dizajna – kritička antologija, 2012.