Poštovani članovi 5+ kluba,

žao nam je što ste propustili predavanje uživo. Ovdje možete pogledati snimke svih predavanja koja su održana na Akademiji znanja.

Vaš 5+ klub

Osnove razumijevanja motivacije

O predavanju:

U središtu ovog predavanja je upoznavanje s otkrivanjem optimalnog načina funkcioniranja u kojemu se ostvaruju najbolji rezultati, a nazivamo ga i „Zona uspjeha“. Naučit ćete koje je sve elemente potrebno zadovoljiti kako bi kreirali „Zonu uspjeha“, kako uspostaviti ravnotežu između vještina i sposobnosti te zadataka koje trebate obaviti i zašto je to važno za motivaciju.Saznajte kako pomoći drugima da budu produktivni, motivirani i zadovoljni uz savjete koji mogu pomoći da sami uđete u optimalno stanje za izvedbu, kako i drugima osigurati uvjete za ulazak u „Zonu uspjeha“ te koje vas zamke mogu udaljiti od toga.

O predavaču:

Mag. oec. Mirta Fraisman Čobanov, MBA, završila je 2001. godine studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer financije. Nedugo nakon toga, 2004. godine, na Henley Management Collegeu u Londonu u sklopu MBA studija stječe diplomu „Executive Certificate“. Godine 2011. na EBWK Management School München stječe i certifikat Management trainera & business coacha, a godinu poslije upisuje se na dvogodišnji studij iz područja „Clinical Expressive Art Therapy“ koji uspješno završava 2014. godine. Iza sebe ima više od 1000 održanih predavanja i edukacijskih treninga iz područja poslovnog i osobnog rasta i razvoja te više od 4500 sati individualnog rada s klijentima.

Pogledajte ostale snimke