Poštovani članovi 5+ kluba,

žao nam je što ste propustili predavanje uživo. Ovdje možete pogledati snimke svih predavanja koja su održana na Akademiji znanja.

Vaš 5+ klub

Svatko ima sedam ideja

O predavanju:

Provjerit ćemo kako izgledaju  potrebe i motivacija pojedinca u stvarnosti te kako sve to može u praksi funkcionirati izlaskom iz zone konfora i reaktivnosti u zonu proaktivnosti i kreativnosti.

Bavit ćemo se važnim temama osobnog razvoja – socijalna inteligencija, financijska pismenost i upravljanje novcem, važnost pozitivnog stava i otvorenog uma, a diskusija će nam ukazati što sve pojedinac može promijeniti kako bi bio nadahnuće za svoju okolinu.

O predavaču:

Mr. sc. Borna Lulić edukacijom se bavi 20 godina. Održao je više stotina edukacija za ravnatelje, učitelje i učenike, odgojiteljice i knjižničare kao urednik u Školskoj knjizi te bio jedan od najtraženijih predavača u Hrvatskoj. Posljednjih 14 godina intenzivno sudjeluje u edukaciji odraslih, ponajviše menadžera u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Radi kao trener, konzultant i vanjski procjenitelj za mnoge velike kompanije iz različitih industrija, a održava različite edukacije iz poslovnih, interpersonalnih i menadžerskih vještina.

Pogledajte ostale snimke