Poštovani članovi 5+ kluba,

žao nam je što ste propustili predavanje uživo. Ovdje možete pogledati snimke svih predavanja koja su održana na Akademiji znanja.

Vaš 5+ klub

Sedam novih pristupa stvarnosti

O predavanju:

Ova je edukacija poziv na zajednički rad i istraživanje kojim sve putevima možemo stići do visokih planina svjesnosti, motiviranosti i uspješnosti.

Pitat ćemo se, predlagati i zajedno dalje istraživati kojih je to 7 vještina koje današnji učitelji (zbog ljubavi prema sebi!) trebaju razvijati. Kojih je to 7 ključeva pristupa učenicima i njihovu poučavanju, vođenju i motivaciji (zbog ljubavi prema njima)? Kojih je to 7 područja kojima učitelji, ali i učenici moraju ovladati? Ići ćemo i dublje jer ćemo se osim kompetencija baviti i karakterom, pa ćemo istražiti kojih je to 7 ljudskih vrijednosti koje treba poticati, 7 ljudskih potreba koje valja zadovoljiti, odnosno kojih 7 stavova treba razvijati kod učenika…

Matematički bi formula glasila ovako:
Svjesni učitelji + svjesni učenici (+ svjesni roditelji) = svjestan narod

povišena svjesnost uvijek vodi u dobrotu, ispravnost, solidarnost, zajedništvo, napredak, mudrost i slobodu!

O predavaču:

Mr. sc. Borna Lulić edukacijom se bavi 20 godina. Održao je više stotina edukacija za ravnatelje, učitelje i učenike, odgojiteljice i knjižničare kao urednik u Školskoj knjizi te bio jedan od najtraženijih predavača u Hrvatskoj. Posljednjih 14 godina intenzivno sudjeluje u edukaciji odraslih, ponajviše menadžera u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Radi kao trener, konzultant i vanjski procjenitelj za mnoge velike kompanije iz različitih industrija, a održava različite edukacije iz poslovnih, interpersonalnih i menadžerskih vještina.