Poštovani članovi 5+ kluba,

žao nam je što ste propustili predavanje uživo. Ovdje možete pogledati snimke svih predavanja koja su održana na Akademiji znanja.

Vaš 5+ klub

Upravljanje sukobima

O predavanju:

Za nastavnike postoje razne situacije kad se nađu u sukobu – s učenicima, roditeljima, kolegama… Na predavanju ćemo govoriti o tome što su uzroci sukoba, kako prepoznati svoj način komunikacije u sukobu te alate za upravljanje takvim situacijama kao što su asertivnost, metakomunikacija i sl.  Zaronit ćemo malo i u teoriju komunikacije te bolje upoznati sebe promišljanjem o vlastitoj komunikaciji.

O predavaču:

Mirela Španjol, prof. vodeća je hrvatska poslovna konzultantica. Direktorica je i vlasnica tvrtke Ciceron komunikacije, specijalizirane za treninge iz područja retorike, komunikacijskih, pregovaračkih vještina te leadershipa, tj. vodstva. Autorica je prvoga hrvatskog priručnika za retoriku Moć uvjeravanja. Školovala se na prestižnim domaćim i stranim poslovnim školama. Certificirana je poslovna trenerica od 2013. godine, članica je Hrvatske udruge za trenere HUC i aktivno pridonosi ugledu trenera kao profesije u društvu. Godine 2017. dobila je nagradu hrvatske udruge za odnose s javnošću HUOJ-a za doprinos struci. Svoj prvi roman „Drugi peron četvrti kolosijek“ izdala je 2018.

Pogledajte ostale snimke