Poštovani članovi 5+ kluba,

žao nam je što ste propustili predavanje uživo. Ovdje možete pogledati snimke svih predavanja koja su održana na Akademiji znanja.

Vaš 5+ klub

O predavanju:

Generacija je skupina ljudi sa zajedničkim iskustvima u istoj dobi koji imaju sličnosti u uvjerenjima i vrijednostima. Na svijetu trenutačno živi deset različitih generacija. Ne postoji točan datum kada jedna generacija završava i kada počinje druga.Što kada u istoj obitelji imamo nekoliko generacija? Ili kada je razlika između učenika i učitelja dvije generacije?Kako odrastaju današnje z i alfa generacije? Što smatramo njihovim problemom, a zapravo nije problem?Kako im pomoći, kako ih usmjeravati?

O predavaču:

Tanja Sever, specijalistica kliničke psihologije nakon više godina rada na raznim u javnom sektoru, od 2000. vodi vlastitu privatnu praksu Psihološki centar Sever. Radila je na stvaranju prijedloga Zakona o psihološkoj djelatnosti i na svim ostalim preduvjetima za stvaranje Hrvatske psihološke komore, gdje je vodila kliničku sekciju i bila članica Upravnog odbora. Intenzivno i predano bavi se dijagnostikom, tretmanom i terapijom djece i mladih u individualnim i skupnim oblicima rada. Višegodišnji je vanjski suradnik Katedre za razvojnu psihologiju Filozofskog fakulteta i Hrvatskih studija u Zagrebu i Odsjeka za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Pogledajte ostale snimke