Poštovani članovi 5+ kluba,

žao nam je što ste propustili predavanje uživo. Ovdje možete pogledati snimke svih predavanja koja su održana na Akademiji znanja.

Vaš 5+ klub

Osnove razumijevanja motivacije

O predavanju:

Na ovom predavanju ćete upoznavanjem različitih uzoraka naučiti kako upravljati motivacijom i kako kod sebe i drugih prepoznati različite motivacijske mentalne programe. Otkrit ćete na koje sve načine druge osobe mogu obrađivati informacije u svojem umu i tako saznati na što trebate obratiti pozornost kako bi shvatili koje su dobre, a koje loše strategije motivacije. Naučit ćete kako kod drugih postići visoku razinu motivacije i usmjeriti ih na ono što je potrebno i korisno za postizanje ciljeva te kako prepoznati unutarnje mehanizme koji osobu automatski usmjeravaju prema određenom načinu rada i komunikacije. Dobit ćete upute kako prepoznati i upotrebljavati određene mentalne programe načinom govora i postavljanjem pitanja te kako mogu sami sebe motivirati u različitim situacijama ovisno o okolnostima.

O predavaču:

Mag. oec. Mirta Fraisman Čobanov, MBA, završila je 2001. godine studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer financije. Nedugo nakon toga, 2004. godine, na Henley Management Collegeu u Londonu u sklopu MBA studija stječe diplomu „Executive Certificate“. Godine 2011. na EBWK Management School München stječe i certifikat Management trainera & business coacha, a godinu poslije upisuje se na dvogodišnji studij iz područja „Clinical Expressive Art Therapy“ koji uspješno završava 2014. godine. Iza sebe ima više od 1000 održanih predavanja i edukacijskih treninga iz područja poslovnog i osobnog rasta i razvoja te više od 4500 sati individualnog rada s klijentima.