Poštovani članovi 5+ kluba,

žao nam je što ste propustili predavanje uživo. Ovdje možete pogledati snimke svih predavanja koja su održana na Akademiji znanja.

Vaš 5+ klub

Osnove razumijevanja motivacije

O predavanju:

Upoznat ćete se s osnovnim elementima motivacije i otkriti što sve može utjecati na upravljanje motivacijom. Shvatit ćete koja je uloga ciljeva u upravljanju motivacijom i zašto je samo njihovo postavljanje nedostatno za uspješno motiviranje. Naučit ćete što je intrinzična i ekstrinzična motivacija te kako vanjske okolnosti mogu utjecati na našu motivaciju. Spomenut ćemo različite načine motivacije i naučiti kako ih primijeniti na ispravan način uzimajući u obzir osobe i okolnosti. Naučit ćete i na koji su način samopouzdanje i težina zadatka povezani s razinom motivacije te kako postići željenu ravnotežu i osigurati optimalne uvjete za motivaciju sebe i drugih.

O predavaču:

Mag. oec. Mirta Fraisman ČobanovMBA, završila je 2001. godine studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer financije. Nedugo nakon toga, 2004. godine, na Henley Management Collegeu u Londonu u sklopu MBA studija stječe diplomu „Executive Certificate“. Godine 2011. na EBWK Management School München stječe i certifikat Management trainera & business coacha, a godinu poslije upisuje se na dvogodišnji studij iz područja „Clinical Expressive Art Therapy“ koji uspješno završava 2014. godine. Iza sebe ima više od 1000 održanih predavanja i edukacijskih treninga iz područja poslovnog i osobnog rasta i razvoja te više od 4500 sati individualnog rada s klijentima.