Poštovani članovi 5+ kluba,

žao nam je što ste propustili predavanje uživo. Ovdje možete pogledati snimke svih predavanja koja su održana na Akademiji znanja.

Vaš 5+ klub

Prezentacijske vještine

O predavanju:

S obzirom na to da je jednako važno što prezentiramo i kako to činimo, ovo će predavanje upozoriti na važnost prezentacijskih tehnika i na optimalne načine primjene prezentacijskih vještina u svakidašnjem životu i u školi. Govorit će se o tehnici P.O.P. i metodi The Best koje nam pomažu u ciljanom transferu sadržaja auditoriju. Polaznici će naučiti kako, ovisno o publici, primjenjivati specifične načine da potaknu interes  slušatelja za sadržaj teme.

O predavaču:

Dr. sc. Nikša Sviličić diplomirao je na tri fakulteta istodobno i trostruki je doktor znanosti s doktoratima iz informacijske znanosti, filmologije i književnosti te komunikologije. Suvlasnik je i programski direktor licencirane poslovne škole „Proactiva” te suvlasnik i kreativni direktor full service marketinške agencije „K&K”. Predavač je na mnogobrojnim znanstvenim institucijama u Hrvatskoj i inozemstvu kao što su: Harvard, OHIO University, KUT – Korean university of technology i dr. Specijalist je za područja društvenih znanosti, supspecijalizacija (i doktorat) iz komunikologije.Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja (Porin 2009. za hit godine s Oliverom Dragojevićem za pjesmu „Ja virujen u anđele“, Rektorova nagrada 1993., Nagrada za najboljeg mladog znanstvenika u Hrvatskoj 1997. i dr.). Najmlađi je dobitnik Nagrade za životno djelo u Hrvatskoj.