Poštovani članovi 5+ kluba,

žao nam je što ste propustili predavanje uživo. Ovdje možete pogledati snimke svih predavanja koja su održana na Akademiji znanja.

Vaš 5+ klub

Komunikacijske vještine

O predavanju:

Komunikacijske vještine su predavanje na kojem će se polaznike upozoriti na važnost komunikacijskih tehnika u svakidašnjim socijalnim interakcijama. Poseban će naglasak biti na odnosima komunikacijskih procesa u didaktičko-metodičkim elementima, pa će se govoriti o načinu primjene komunikacijskih alata ovisno o željenom ishodu i auditoriju. U ovom predavanju bavit ćemo se primjenom specifičnih retoričkih alata radi senzibiliziranja auditorija za sadržaj koji se predstavlja. Bit će riječi i o elementima persuazije i motivacije u komunikacijskom procesu.

O predavaču:

Dr. sc. Nikša Sviličić diplomirao je na tri fakulteta istodobno i trostruki je doktor znanosti s doktoratima iz informacijske znanosti, filmologije i književnosti te komunikologije. Suvlasnik je i programski direktor licencirane poslovne škole „Proactiva” te suvlasnik i kreativni direktor full service marketinške agencije „K&K”. Predavač je na mnogobrojnim znanstvenim institucijama u Hrvatskoj i inozemstvu kao što su: Harvard, OHIO University, KUT – Korean university of technology i dr. Specijalist je za područja društvenih znanosti, supspecijalizacija (i doktorat) iz komunikologije.

Pogledajte ostale snimke