Poštovani članovi 5+ kluba,

žao nam je što ste propustili predavanje uživo. Ovdje možete pogledati snimke svih predavanja koja su održana na Akademiji znanja.

Vaš 5+ klub

Svatko ima sedam ideja

O predavanju:

Nastavljamo istraživati svih sedam područja i teme koje razvijaju naš potencijal, jačaju polje utjecaja i donose snagu inspiracije. Kako izgleda faza osobnog razvoja te koje stavke pogoduju osobnom razvoju, a koje ga ograničavaju? Obrađivat ćemo teme poput samomotivacije, svrhe i strasti, slobode i samoodređenja, poštovanja i priznanja, nesebičnosti i nenasilja i brige  za sebe i svoje zdravlje.

O predavaču:

Mr. sc. Borna Lulić edukacijom se bavi 20 godina. Održao je više stotina edukacija za ravnatelje, učitelje i učenike, odgojiteljice i knjižničare kao urednik u Školskoj knjizi te bio jedan od najtraženijih predavača u Hrvatskoj. Posljednjih 14 godina intenzivno sudjeluje u edukaciji odraslih, ponajviše menadžera u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Radi kao trener, konzultant i vanjski procjenitelj za mnoge velike kompanije iz različitih industrija, a održava različite edukacije iz poslovnih, interpersonalnih i menadžerskih vještina.