Poštovani članovi 5+ kluba,

žao nam je što ste propustili predavanje uživo. Ovdje možete pogledati snimke svih predavanja koja su održana na Akademiji znanja.

Vaš 5+ klub

Uloga škole u razvijanju kreativnosti djece i mladih

O predavanju:

Važan razvoj kreativnosti kod djece ne postiže se primjerom pojedinaca unutar sustava, već izgradnjom sustava kojemu je cilj razviti kreativnost. U ovom će predavanju pozornost biti usmjerena na razumijevanje načela na kojima je poželjno funkcioniranje škole i svih sudionika (kultura, struktura, procesi i navike) kako bi se do najvišeg stupnja povećala kreativnost djece i mladih.

O predavaču:

Izv. prof. dr. sc. Goran Vlašić s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu voditelj je razvoja i inovacija toga fakulteta. Europska marketinška akademija i konzultantska tvrtka McKinsey proglasile su njegovu disertaciju jednom od tri najbolje u svijetu u području marketinga u 2010. godini. Dobitnik je državne nagrade za znanost, stipendije Fulbright, Nagrade „Dr. sc. Mijo Mirković” i mnogobrojnih drugih nagrada. Osnivač je Instituta za inovacije koji već više od 10 godina spaja znanost i praksu u obliku razvoja inovacijskih potencijala pojedinaca i kompanija.