Poštovani članovi 5+ kluba,

žao nam je što ste propustili predavanje uživo. Ovdje možete pogledati snimke svih predavanja koja su održana na Akademiji znanja.

Vaš 5+ klub

O predavanju:

Kako bi daroviti postali cjelovite osobe nije sigurno najvažniji njihov uspjeh i nije jedino bitno jačati njihove intelektualne mogućnosti.
Potrebno je znati što su njihove jake strane u emocionalnom sazrijevanju i razvoju socijalnih vještina te što im trebamo pružiti u razvoju samopouzdanja.
Uz njih se nerijetko veže i perfekcionizam. Kako ćemo razvijati zdravi, adaptivni perfekcionizam, a kako otkloniti onaj manje poželjni i manje zdravi, teže prilagodljivi? U ovom predavanju pokušat ćemo pronaći načine. 

O predavaču:

Tanja Sever, specijalistica kliničke psihologije nakon više godina rada na raznim u javnom sektoru, od 2000. vodi vlastitu privatnu praksu Psihološki centar Sever. Radila je na stvaranju prijedloga Zakona o psihološkoj djelatnosti i na svim ostalim preduvjetima za stvaranje Hrvatske psihološke komore, gdje je vodila kliničku sekciju i bila članica Upravnog odbora. Intenzivno i predano bavi se dijagnostikom, tretmanom i terapijom djece i mladih u individualnim i skupnim oblicima rada. Višegodišnji je vanjski suradnik Katedre za razvojnu psihologiju Filozofskog fakulteta i Hrvatskih studija u Zagrebu i Odsjeka za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Pogledajte ostale snimke