Poštovani članovi 5+ kluba,

žao nam je što ste propustili predavanje uživo. Ovdje možete pogledati snimke svih predavanja koja su održana na Akademiji znanja.

Vaš 5+ klub

O predavanju:

Mentalni trening je jedinstvena tehnologija treninga, pristupa i alata, a svrha mu razvoj mentalnih sposobnosti kod onih koji žele ostvariti svoj puni potencijal.
Mentalni trening jest psihologija izvrsnosti koja svojim jednostavnim i znanstveno utemeljenim tehnikama djeluje na razvoj osobne izvrsnosti neovisno o kontekstu.
Cilj nam je potpuno iskoristiti potencijal pojedinca i pomoći mu da bude najbolji što može biti, ostavlja trag, svaki dan napreduje i ruši barijere.
U ovom predavanju naučit ćete kako se koristiti osnovnim tehnikama Mentalnog treninga u svrhu bolje izgradnje otpornosti na stres.

O predavaču:

Igor Čerenšek, mag. psych Bivši vrhunski sportaš s diplomom iz psihologije, koju je stekao na Sveučilištu u Minnesoti, SAD, kao jedan od trojice najboljih studenata sportaša u generaciji. Igor je 13 puta uvršten u All American i dvije godine zaredom u akademski All American tim ESPN organizacije. Godine 2004. američki senat pohvaljuje ga za iznimni doprinos u sudjelovanju na Olimpijskim igrama u Ateni. Igor od 2008 godine radi kao mentalni trener i psiholog s vrhunskim sportašima, trener u leadershipu, a posjeduje i certifikat trenera u poslovnom okružju (certified business coach), provodi programe stresa menadžmenta u općoj populaciji od 2008. godine, a posljednjih je osam godina predavač za Stress Management, kolegij u sklopu edukacije Hrvatske udruge menadžera Croma EduCare. Radi kao motivacijski govornik i vodio je mnoge treninge za kompanije. Igor je vlasnik zaštićene robne marke i tehnologije rada „Mentalni trening” u RH koji vodi od 2008. godine.