Poštovani članovi 5+ kluba,

žao nam je što ste propustili predavanje uživo. Ovdje možete pogledati snimke svih predavanja koja su održana na Akademiji znanja.

Vaš 5+ klub

O predavanju:

Prenošenje informacija roditeljima o uspjehu (ili neuspjehu) njihove djece jedna je od zadaća učitelja/učiteljice. a graditi odnos i kvalitetno komunicirati važno je zbog smanjenja stresa kako za vas, tako i za roditelje. Naučite što je potrebno isticati od prvoga do posljednjega uzajamnog susreta te na koji način učiniti roditelje i skrbnike pravim dionicima odgojno-obrazovnog procesa uz očuvanje vlastitog integriteta. Odnos je upravo taj čimbenik koji će učiniti razliku.

O predavaču:

Ana Čerenšek, prof. psih. Diplomirana psihologinja i mentalna trenerica. Nakon karijere u školstvu, titule stručne suradnice − mentorice, vođenja školskih sportskih timova na državnoj i svjetskoj razini, pisanja programa mentorstva učenicima sportašima, sudjelovanja u programu razvoja dvostruke karijere učenika sportaša, odlučila se za karijeru mentalne trenerice. U radu posebnu pozornost posvećuje razvoju izvrsnosti i performansa u sportskoj i općoj populaciji. Ima Q&A rubriku kao “Draga Ana” u časopisu Modra Lasta, a svoja znanja prenosila je i kao stručna suradnica u HRT-ovoj emisiji “Rekreativac”. Također, Ana je prva psihologinja koja je sudjelovala na Olimpijskim igrama kao dio tima sportaša i to u Rio de Janeiru 2016. godine, a od 2016. godine članica je zdravstvene komisije HPO-a.