Poštovani članovi 5+ kluba,

žao nam je što ste propustili predavanje uživo. Ovdje možete pogledati snimke svih predavanja koja su održana na Akademiji znanja.

Vaš 5+ klub

O predavanju:

Pozitivna osoba

Što (ni)je pozitivno mišljenje? Koje su osobine (vrline i snaga karaktera) oduvijek i svuda na cijeni, kako možemo poticati njihov razvoj u odgojno-obrazovnom procesu? Trebamo li zeca, zato što dobro trči, osloboditi redovite nastave trčanja i uključiti ga u dopunsku nastavu plivanja i letenja?

O predavačici:

Dr. sc. Dubravka Miljković, profesor emeritus, pedagoginja i psihologinja, radila je kao školska psihologinja i pedagoginja u osnovnoj školi, školskom centru i gimnaziji te kao profesorica na Odsjeku za obrazovne znanosti Učiteljskog fakulteta u Zagrebu u sklopu kojega je držala nastavu i na PMF-u, Edukacijsko–rehabilitacijskom i Kineziološkom fakultetu.

(Ko)autorica je 63 knjige, mnogih poglavlja u knjigama, 70-ak znanstvenih te više od 500 znanstveno-popularnih i stručnih članaka. Održala je više od 400 predavanja te mnogo seminara i radionica za različite tvrtke u zemlji i inozemstvu. Dobitnica je nekoliko nagrada za dostignuća u popularizaciji psihologije, uključujući „Psihologijsku nagradu Zoran Bujas” za psihologijsku knjigu godine.